Kaartverkoop

Op 10 november 2018 geven wij in Aller Erf ons Najaarsconcert.  Aanvang concert: 20:00 uur.

Er zijn een paar manieren om kaarten voor dit concert te kopen:

1. Digitaal

Klik op de knop hieronder om naar de bestelsite geleid te worden:

Na betaling wordt een link naar uw mailbox gestuurd. Met behulp van deze link kunt u uw eTickets downloaden.  Op elk eTicket staat een unieke QR code die bij de deur wordt gescand. Als u meer dan 1 kaart bestelt, download dan alle eTickets, zodat ze allemaal gescand kunnen worden.

2. Telefonisch

Bel 0318-555426 om uw kaarten telefonisch te reserveren.  We zetten u naam en het aantal gereserveerde kaarten op een lijst, zodat u verzekerd bent van een plaats. Betalen doet u aan de zaal.

3. Aan de zaal

Als u op het laatste moment wilt beslissen of u het concert wel of niet wilt bijwonen, dan kunt u ook aan de zaal een kaartje proberen te komen.  U loopt zo natuurlijk wel het risico dat er geen plaats meer is.

Ben je nog geen 18 jaar?  Dan is de toegang gratis en heb je geen kaartje nodig.