Projectzangers

Concerten | Concertagenda | Concerthistorie | Projectzangers

Op 18 april 2019 voert COV Veenendaal voor de zesde keer de MATTHÄUS PASSION van J.S. Bach uit.

Voor dit concert zijn projectzangers (alle stempartijen) welkom.
Hebt u altijd al het verlangen gehad om de Matthäus Passion te zingen of hebt u het al vaker gedaan, maar blijft het trekken, boeien, intrigeren of gewoon smaken naar meer: de COV biedt u die gelegenheid. Als projectzanger kunt u met ons mee zingen.

Wat verwachten we van een projectzanger?
  • u bent een geoefende zanger
  • u bent aanwezig op 80% van de repetities en tijdens de studiedag en de generale repetitie
  • u studeert de muziek van tevoren in

Wat kunt u van ons verwachten?
  • Kennismaking met onze dirigent, die graag even uw stem wil horen en adviezen kan geven met betrekking tot uw deelname.
  • Repetities olv een inspirerende dirigent begeleid door een uitstekende pianist
  • Een enthousiast en hartelijk koor, waarin een fijne kruisbestuiving bestaat tussen stevig geconcentreerd studeren en ontspannende momenten.

Wie werken er verder mee aan dit concert?
  • Selma Harkink – sopraan
  • Maartje de Lint – alt
  • André Post – evangelist
  • Pascal Pittie – tenor
  • Marcel van Dieren – Christuspartij
  • Pieter Hendriks – bas
  • Ensemble Conservatoire
  • Jeugd-/Kinderkoor
  • Hans Lamers – dirigent

Repetities

Wij repeteren iedere donderdagavond van 19:50 - 22:00 uur in Aula B van het Ichthus College (Vondellaan 4 in Veenendaal).

Instapmomenten
  • Geoefende zangers die de Matthäus Passion eerder hebben gezongen: 07 maart 2019.
  • Zangers die dit werk voor het eerst zingen of langer willen mee oefenen: 10 januari 2019.

Belangrijke data
  •   Studiedag: 6 april 2019
  •   Generale repetitie: 17 april 2019 (‘De Basiliek’)
  •   Concert: 18 april 2019 (‘De Basiliek’)

Bijdrage

De bijdrage aan dit project is vastgesteld op €90,00 (dit is inclusief repetities, studiedag, generale repetitie). Voor scholieren, studenten en leerlingen van Elevate of De Muzen geldt een speciaal introductietarief van €40,00.
Gelieve dit bedrag voor aanvang van het project te voldoen op rekening NL23ABNA0483615374 tnv COV Veenendaal ovv      ‘MP   project, <naam>’.

Aanmelden

Geef u op door een mail te sturen naar info@oratoriumvereniging.nl of te bellen met Christa Kok op 0318-555426.

Wilt u vooraf horen wat de COV in huis heeft: op 10 november 2018 geven we een mooi en gevarieerd concert in  Veenendaal. Ook zijn we aanwezig bij de opening van het culturele seizoen op 15 september in Veenendaal. Kom gerust langs bij onze kraam om eens kennis te maken.